Video

Festivalul zâmbetelor şi al oamenilor fericiţi

Vara am pornit-o împreună. Şi a fost atât de frumos. Cele patru zile ale Festivalului Naţional al Sporturilor Nautice şi pe Plajă, ediţia a II-a, au fost un real succes. Pe lângă numărul mare de participanţi, peste 400, nu am putut să trecem cu vederea atmosfera de la Clubul Nautic din Techirghiol. Mulţi tineri dornici să facă sport, să alerge, să înoate, să fie competitivi şi de ce nu, să urce pe podium, în uralele spectatorilor.

Poate câştigul cel mai mare a fost reprezentat de zâmbetele şi starea de spirit pozitivă, în toate zilele de concurs. Acesta a fost şi obiectivul: popularizarea sporturilor precum yachtingul, oina, kaiac-polo, windsurfing şi lista poate continua. Nu toţi au plecat cu lauri, dar toţi au plecat fericiţi. Iar pentru noi, asta este cel mai important.

Vă lăsăm în compania unui montaj care curpinde foarte bine esenţa festivalului. Nu uitaţi să ne urmăriţi pe paginile de facebook ale Clubului Nautic Român (https://www.facebook.com/clubulnautic.roman/) şi Magazin Nautic (https://www.facebook.com/magazinnautic/), dar şi pe website-urile oficiale http://www.clubulnautic.ro/ şi http://www.magazin-nautic.ro/.

 

Paul GREAVU

redactor-şef Magazin Nautic

 
 

Canale TV