Video

Revista presei despre Cupa de Toamnă – Techirghiol

ADEVĂRUL de Constanţa

Concurs de yachting pe lacul Siutghiol, în weekend

Competiţia sportivă se desfăşoară în weekend

Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa organizează „Cupa de toamnă – Techirghiol” pe lacul Siutghiol din Mamaia, în perioada 16 – 18 septembrie.

Continuarea articolului pe :

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Concurs_de_yachting_pe_lacul_Siutghiol-in_weekend_0_554344710.html

 

Adevărul

Echilibru şi adrenalină pe Siutghiol la concursul de yachting GALERIE FOTO

Competiţia de yachting „Cupa de toamnă – Techirghiol”, ce s-a desfăşurat în weekend în Mamaia, a adunat la start 47 de veliere din toată ţara. Pe un vânt suficient de puternic, concurenţii au participat la şapte fregate pe lacul Siutghiol. Mare premiu a revenit lui Ion Vlad şi Clubului Ştiinţa Constanţa.

Lacul Siutghiol a fost gazda concursului de yachting „Cupa de toamnă – Techirghiol”. Competitorii s-au înscris la clasele Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn şi 420.

Continuarea articolului pe: http://cityzoom.ro/echilibru-si-adrenalina-pe-siutghiol-la-concursul-de-yachting-galerie-foto

 

 

Jurnalul de Constanța

Începe Regata „Cupa de Toamnă – Techirghiol“

Începând de vineri, 16 septembrie, şi până duminică, 18 septembrie, se desfăşoară Regata „Cupa de Toamnă – Techirghiol“. Evenimentul sportiv este organizat de Clubul Nautic Român în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa. Competiţia va avea loc pe lacul Siutghiol, din Mamaia, la clasele: Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn, 420 şi, în premieră, la concursul de yachting vor participa şi windsurf-uri, aparţinând Clubului Picadili.

Continuarea articolului pe: http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/09/15/incepe-regata-%E2%80%9Ecupa-de-toamna-techirghiol%E2%80%9C/

 

Liderul de Opinie

Cupa de Toamnă la Yachting va avea loc la Mamaia

Clubul Nautic Român în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa, organizează în perioada 16 -18 septembrie Regata „Cupa de Toamnă -Techirghiol”. Competiţia este programată a se desfăşura pe Lacul Siutghiol, din Mamaia, la clasele: Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn, 420 şi în premieră, la un concurs de yachting vor participa şi windsurf-uri, aparţinând Clubului Picadili. Până în prezent şi-au anunţat participarea la concurs peste 50 de veliere sportive şi aproximativ 10 windsurf-eri din partea a 7 cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti Sâmbătă, 17 şi duminică, 18 septembrie sunt programate a se desfăşura şapte regate din care minim patru sunt obligatorii pentru omologarea concursului.

Continuarea articolului pe:  http://lideruldeopinie.ro/53700/cupa-de-toamna-la-yachting-va-avea-loc-la-mamaia

 

Observatorul de Constanța

Concurs de yachting pe lacul Siutghiol

Maine debuteaza pe lacul Siutghiol regata „Cupa de Toamna – Techirghiol”, competitie organizata de Clubul Nautic Roman in colaborare cu Asociatia Judeteana de Yachting Constanta. Concursul se va desfasura in intervalul 16-18 septembrie si va fi organizat pentru clasele: optimist, Cadet. Zoom 8, laser 4.7, laser radial, Finn, 420 si, in premiera pentru un concurs de yachting, vor participa si windsurf-uri ale Clubului Picadili. Potrivit directorului Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cosntanta, Elena Frincu, pana in prezent si-au anuntat participarea la concurs peste 50 de veliere sportive si 10 windsurf-uri, din partea a sapte cluburi sportive si Constanta, Eforie si Bucuresti. Sambata si duminica sunt programate sa se desfasoare sapte regate din care minim patru sunt obligatorii pentru omologarea concursului. Traseul va fi realizat pe patru balize pentru sportivii inscrisi la yachting si pe doua pentru cei la windsurf.

Continuarea articoluli pe: http://observator.ro/concurs-de-yachting-pe-lacul-siutghiol-109470.html

 

Ziua de Constanța

Peste 50 de veliere sportive vor participa la „Cupa de Toamnă – Techirghiol”

Timp de două zile, pe Lacul Siutghiol se va desfăşura Regata „Cupa de Toamnă – Techirghiol”, la clasele Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, FinnClubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa, organizează în perioada 16 – 18 septembrie Regata „Cupa de Toamnă – Techirghiol”. Competiţia se va desfăşura pe Lacul Siutghiol, în Mamaia, la clasele: Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn. În premieră la un concurs de yachting în România, vor participa şi windsurf-uri aparţinând Clubului Picadili. Referitor la acest eveniment, directorul executiv al Clubului Nautic Român, Gheorghe Hepp, a declarat că „până în prezent şi-au anunţat participarea la concurs peste 50 de veliere sportive şi aproximativ 10 windsurf-eri din partea a 7 cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti”.Continuarea articolului pe: http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/sport/peste-50-de-veliere-sportive-vor-participa-la-cupa-de-toamna–techirghiol-73900.html

Replica

Regată de yachting, pe Lacul Stiutghiol

Lacul Siutghiol din Mamaia găzduieşte, în perioada 16-18 septembrie, Regata Cupa de Toamnă – Techirghiol. Evenimentul este organizat de Clubul Nautic Român în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa, pentru următoarele clase: Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn, 420 şi, în premieră la un concurs de yachting, vor participa şi windsurf-uri, aparţinând Clubului Picadili. Potrivit organizatorilor, până în prezent şi-au anunţat participarea la concurs peste 50 de veliere sportive şi aproximativ 10 windsurf-eri din partea a 7 cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti. Organizatorii vor acorda diplome şi medalii pentru cele mai bune rezultate obţinute la fiecare clasă şi categorie competiţională. De asemenea, Asociaţia Judeţeană de Yachting va acorda Cupa de Toamnă pentru clubul cu cele mai bune rezultate la toate clasele, iar Clubul Nautic Român va înmâna Cupa Techirghiol celui mai bun sportiv la clasa Optimist.

Continuare articolului pe: http://www.replicaonline.ro/regata-de-yachting-pe-lacul-stiutghiol-32576/

 

 

Telegraf

Spectacol cu veliere pe Lacul Siutghiol

Ionuţ COMAN (ionut.coman@telegrafonline.ro)
Zeci de veliere au luat cu asalt sâmbătă şi duminică Lacul Siutghiol, care a găzduit două dintre cele mai importante competiţii din calendarul intern, Regata “Cupa de toamnă” şi “Cupa oraşului Techirghiol”, organizate de Asociaţia Judeţeană de Yachting şi Clubul Nautic Român, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, Fundaţiei pentru Dezvoltarea Sportului Constanţean şi DJST Constanţa. Participanţii, printre care s-au numărat reprezentanţi de la şapte cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti, s-au întrecut la mai multe clase, Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn, 420.

Telegraf

Yachting de cinci stele la Mamaia

Ionuţ COMAN (ionut.coman@telegrafonline.ro)
Velierele au “brăzdat” Lacul Siutghiol timp de două zile

Sport tradiţional în oraşul de la ţărmul mării, yachting-ul a fost în prim plan la Constanţa, la finalul săptămânii trecute zeci de veliere luptându-se pentru două trofee importante, Trofeul “Cupa de Toamnă”, acordat de către Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa clubului cu cele mai bune rezultate la toate clasele şi adjudecat de CS Ştiinţa Constanţa, şi Trofeul “Cupa Oraşului Techirghiol”, acordat de Clubul Nautic Român şi înmânat celui mai bun sportiv la clasa Optimist, Vlad Ion (Electrica Constanţa). „Am reuşit să organizăm această ediţie, ca şi cea anterioară şi alte competiţii, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Sportului Constănţean, care ne-au acordat sprijinul financiar necesar pentru a aduce sportivi de la Bucureşti, a scoate aceste ambarcaţiuni pe apă şi a găzdui o etapă de campionat naţional”, a spus preşedintele Clubului Nautic Român, Dan Mihăescu.

Continuarea articolului pe:  http://www.telegrafonline.ro/1316466000/articol/174211/yachting_de_cinci_stele_la_mamaia.html

 

 

Telegraf

Festival de yachting pe Lacul Siutghiol

Ionuţ COMAN (ionut.coman@telegrafonline.ro)
Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, Fundaţiei pentru Dezvoltarea Sportului Constanţean şi DJST Constanţa, organizează în perioada 16-18 septembrie, Regata “Cupa de Toamnă Techirghiol”. Competiţia este programată să se desfăşoare pe Lacul Siutghiol din Mamaia, la clasele Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn, 420 şi, în premieră pentru un concurs de yachting, vor participa şi windsurf-uri aparţinând Clubului Picadili. Până în prezent şi-au anunţat participarea peste 50 de veliere sportive şi 10 windsurferi, reprezentând şapte cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti. În cele două zile de concurs, sâmbătă şi duminică, sunt programate şapte regate, fiind obligatorie desfăşurarea a cel puţin patru dintre ele pentru ca întrecerea să fie omologată.

 
 

Canale TV